Login
 WEB
ARDFURST wil uw websiteleverancier worden. Wij bieden een totaaloplossing die specifiek gericht is naar KMO's en zelfstandigen door een website te ontwikkelen die u als eigenaar makkelijk zelf kan beheren. Wij bouwen uw site naar uw wens en geven u dan de gepaste opleiding zodat u uw site als actieve marketingtool kan hanteren. 

Wat houdt het in? 

Wij ontwikkelen een professionele website voor u binnen 2 tot 4 weken na ontvangst van uw materiaal. 

We kunnen de nadruk niet genoeg leggen op een professionele look: u krijgt zelden een tweede kans om een goede indruk te maken. Wij van ARDFURST weten hoe we professioneel ogende websites moeten maken. 

Het materiaal dat u ons toelevert moet op de meest geschikte manier gepresenteerd worden. Uw website is vandaag de dag een onmisbaar visitekaartje. Op uw site kan u de wereld vertellen wie u bent, wat u doet of verkoopt, hoe men u kan vinden en bereiken. Daarnaast kan u uw product van de week in uw virtuele uitstalraam plaatsen, uw opendeurdag aankondigen, een nieuwsbrief plaatsen, welke promoties u hebt lopen of wanneer nieuwe producten mogen verwacht worden. En nog zoveel meer….

Uw website is uw uitstalraam. En die krijgt toch steeds uw grootste zorg? 

Een professionele aanpak vraagt meer dan het beschikbaar stellen van ‘statische informatie’ door een paar pagina’s in elkaar te knutselen met bijvoorbeeld een paar foto’s en uw contactgegevens. U keert toch ook niet terug naar een site die niet geregeld vernieuwd wordt?  

Wij bouwen voor u een website die u zelf kan onderhouden. We leveren een zogenaamd Content Management System (CMS). Zo kan u op een snelle en eenvoudige manier zelf uw website aanpassen. U kan pagina's bijmaken, aanpassen, nieuws toevoegen, aankondigingen maken, promoties voeren, klanten aanschrijven, foto’s toevoegen,…… De talloze mogelijkheden vormen uw site om tot een ‘actieve’ marketingtool. En dit zonder dat dit veel tijd of energie vraagt – voor het onderhoud van uw website is geen speciale kennis vereist.  Goed gebruikt zal uw website beter renderen dan gelijk welke marketingtool u vandaag ook hanteert. 

Wij transformeren het door u toegeleverde materiaal in webpagina’s die makkelijk en snel in te lezen zijn in webbrowsers.  Deze pagina’s zijn opgebouwd uit modules die u naar willekeur (én herhaald) kan gebruiken. Wij geven u ook de nodige opleiding, zodat u gespaard blijft van onderhoudskosten. 

Indien u ondanks alles het onderhoud toch uit handen zou willen geven, kunnen wij dat vanzelfsprekend ook.   

Wat plaatst u op uw website?
De structuur van uw website stellen we graag in samenspraak met u op. De inhoud van uw website moet de nodige tekst en uitleg bevatten over uzelf of uw bedrijf. Zoekmotoren houden van teksten. De structuur zou er ongeveer als volgt kunnen uitzien:

• een homepage met uw bedrijfsnaam, logo en een welkomstbericht
• een pagina om de activiteit van uw bedrijf te omschrijven
• een pagina met uw contactgegevens en een contactformulier
• een pagina met de producten en diensten die u levert
• een pagina met links naar andere websites
• enzovoort...

De mogelijkheden zijn onbeperkt: een woordje uitleg over het onstaan van uw bedrijf, uw CV, een routebeschrijving hoe men tot bij u geraakt, de aankondiging van uw jaarlijks verlof, uw volledige productcatalogus online,...